تعداد قربانیان سانحه قاچاق سوخت در جنوب کرمان به ١٣ نفر رسید؛ مرگ زن باردار و ٢ کودک

تعداد جان‌باختگان سانحه رانندگی شامگاه گدشته محور قلعه‌گنج به رمشک که ابتدا هشت نفر اعلام شده بود، با مشخص شدن ترکیب کامل سرنشینان، به ۱۳ نفر رسید.

به گزارش مشرق، رییس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت بیان کرد: از مجموع جان‌باختگان این حادثه، هشت نفر سرنشین خودروی سواری پژو، سه نفر سرنشین پراید و ٢ نفر سرنشین وانت حامل سوخت قاچاق بودند.

علی‌اصغر خیرخواه افزود: یکی از مصدومان پس از انتقال به بیمارستان جان باخت و آمار فوتی‌ها به ۱۳ نفر رسید.

وجود زن باردار در میان جانباختگان

سمیه خوبیاری، دهیار روستای توریگ که سرنشینان پژو اهل این روستا هستند، نیز گفت: در میان سرنشینان پژو، چهار زن، ٢ مرد و ٢ کودک حضور داشتند؛ یکی از چهار زن باردار بوده و ٢ کودک جان‌باخته نیز سه‌ ساله و ۶ ساله بودند.

براساس گزارش اولیه پلیس راه، این سانحه زمانی رخ داد که یک وانت حامل سوخت قاچاق بر اثر انحراف به چپ با خودروی پژو برخورد کرد و سپس یک دستگاه پراید نیز با وانت تصادف کرد.

منبع: ایرنا

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۷:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۳
    8 1
    چطوری تو پژو اینهمه آدم جا شده؟
    • IR ۱۰:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      0 0
      لابد مینی بوس با آرم پژو بوده!!!
    • IR ۱۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
      3 0
      اصل قضیه که نفهم های قاچاق بر باعث کشته شدن 11 نفر بودند رو ول کردی چسبیدی به سوار های پژو؟
  • مجتبی IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۳
    2 1
    تصادفات ماشینهای سواری توی ایران به اندازه اتوبوسهای افریقا کشته میدن،خدا رحمتشون کنه بیشتر برای بچه ها متاسفم
  • IR ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۳
    3 2
    نرخ بنزین را آزاد کنید. چیه این همه قاچاق و مافیا و ..‌.
  • IR ۲۳:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۳
    4 1
    قاچاق سوخت فقط بودجه یک سال کشور رو نمیخوره . امثال جیش الظلم رو هم تغذیه میکنه . امنیت کشور و مردم رو هم تهدید میکنه . دولت متهم به ترک فعلی داریم که پاسخگو نیست و داره با قیمت بنزین بازی میکنه .
  • IR ۲۳:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۳
    3 0
    اولین گزارش ناظر cft و fatf قطعا درباره قاچاق سوخت از ایران و پولشویی و تامین مالی به تروریستهای ضد خودشه ! ببین چه وضعی داریم !
  • IR ۰۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    2 1
    چجوری هشت نفر تو پژو بودن حتما بچه همراهشون بوده چقدر دردناک
  • IR ۰۹:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    1 0
    پلیس در استانهای مرزی توان کنترل ل قاچاق سوخت را ندارد و خودرو های قاجاق بر سوخت هر ساله جان صدها انسان بی گناه را در جاده ها را می گیرنذ. تا زمان کهقیمت سوحت در ایران ۵۰ برابر ارزانتر از کشورهای همسابه باشد قاجاق پر سود سوخت ادامه دارد.
  • IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    1 0
    یک قاچاقچی سیزده نفر را به کام مرگ برد
  • IR ۱۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    1 0
    خیلی از نیروهای جیش الظلم در سیستان و بلوجستان از همین قاچاق سوخت تغذیه می شوند. هر وانت در هر راه با 4000 لیتر قاچاق سوخت حداقل 120 میلیون درامد دارد
  • محمد IR ۱۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    0 0
    همه این مصیبت ها به خاطر ارزانی بنزین این طرف مرز و گرانی وند برابری آن در آن طرف مرز است
  • IR ۱۴:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    0 0
    هر روز حدود ۲۰۰ وانت سایپا حامل بنزین از مبدا استان هرمزگان وارد جنوب کرمان می شوند واز آن جا به طرف سیستان و بلوچستان حرکت می کنند.. چرا کسی جلو اینها را نمی گیره؟ خون این افراد بیگناه در واقع تو گردن دولت است.
  • IR ۱۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
    0 0
    چه تصادف وحشتناکی ، اون فیلم تصادف دو هفته پیش خاطرم اومد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس